Avís legal

La informació d’aquestes pàgines web és la que es troba vigent en el moment de l’última actualització d’aquestes. Els preus especificats són en Euros i sense IVA. 

Padullés Assessors Associats, S.L. rebutja la responsabilitat que es deriva de la mala utilització dels continguts i es reserva el dret a actualitzar-los quan desitgin, a esborrar-los, limitar-los o impedir l’accés a aquests, de forma temporal o definitiva. 

Padullés Assessors Associats, S.L. no es fa responsable del contingut de les pàgines web connectades a les nostres mitjançant enllaços (links). 

Padullés Assessors Associats, S.L. rebutja la responsabilitat derivada dels errors que es produeixin pel fet d’utilitzar ordinadors amb virus informàtics o de les conseqüències del mal funcionament o no actualització del navegador. 

La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació continguda en aquestes pàgines web i que es realitzi sense l’autorització de Padullés Assessors Associats, S.L. és una infracció que castiga la legislació vigent. 

Les dades de caràcter personal que des de la pàgina web es recullin a través dels formularis o el correu electrònic seran incorporades a un fitxer de dades els responsables conjunts del quals és Padullés Assessors Associats, S.L. i seran utilitzades per informar als contractants dels serveis o productes que demandin. Padullés Assessors Associats, S.L. deixa a la voluntat dels usuaris les dades que vulguin informar en els formularis, no havent-hi cap tipus de dada la complimentació de la qual sigui obligatòria. Aquestes dades es tractaran confidencialment i d’acord amb l’establert a la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de tal manera que els usuaris podran accedir, rectificar i cancel·lar les seves dades així com exercitar el dret d’oposició dirigint-se a la direcció padulles@padulles.net. 

El present Avís Legal es regeix en tots i cada un dels seus extrems per la llei espanyola.