Qui som ?

PADULLÉS Assessors Associats, és una empresa de serveis professionals dins del marc de l’assessoria empresarial, amb dilatada experiència i amb la ferma voluntat de donar a la nostra comarca, un assessorament professional, personalitzat i basat en la confiança.

Gràcies a l'experiència assolida en el transcurs dels anys, hem pogut i estem donant un bon servei d’assessorament a les petites empreses, comerciants, pagesos, ramaders, etc. entenent les seves necessitats i simplificant tots els tràmits que se’ns deleguen.

En l’actualitat l’empresa esta consolidada en el sector dels serveis d’assessoria a la comarca, i gràcies a la confiança dels nostres clients disposem d'un important equip humà que ens permet  donar un bon servei amb la màxima professionalitat i rapidesa en els tràmits.

Disposem d'unes instal·lacions modernes amb equips informàtics la utilització dels quals, amb els acords telemàtics de col·laboració amb les administracions, ens permet donar un millor servei dia a dia. Això redunda en benefici del nostres clients, evitant-los-hi esperes innecessàries i costos addicionals.

En les properes pàgines podrà obtenir informació detallada dels nostres serveis. Si requereix qualsevol servei no detallat explícitament, no dubti en contactar amb nosaltres. L’ajudarem amb molt de gust.

Esperem saludar-lo ben aviat. 


Jordi Padullés i Augé 

Graduat Social - Universitat de Lleida.
Post Grau en Dret Tributari - Institut d'Economia Pública, Cooperativa i Dret Financer de la Universitat de Barcelona. 
Administrador de Finques titulat - Ministerio de Obras Públicas y Transportes.
Agent de la Propietat Immobiliària titulat - Ministerio de Fomento.
Mediador d'Assegurances titulat - Ministerio de Economia y Hacienda.