ESTAT D'ALARMA

  • Tenim OBERTES les nostres oficines amb l’horari habitual de 9:00 h. a 14:00 h. pel matí i de 16:00 h. 19:00 h. per la tarda.
  • Davant la gravetat de la situació, per la seguretat de tothom, atenem als nostres clients d’un en un, fins que el govern aixequi el confinament.
  • Per a qualsevol consulta, pot trucar-nos com sempre al nostre telèfon  973 550 013 en enviar-nos un correu electrònic a padulles@padulles.net.

Accés a  Sage One

Sage One és la nova plataforma online que permet gestionar de la manera més ràpida, àgil i eficient l'intercanvi i arxiu de documents comptables, laborals i tributaris entre client ↔ assessoria i assessoria ↔ client, així com la seva gestió laboral, enllaçant-los directament amb les seves aplicacions Sage.

Els clients poden emetre factures i registrar les seves despeses i ingressos i, accedint a SPA, des de qualsevol ordinador.  L' Aplicació està permanentment actualizada. Oblidis de fer còpies de seguretat. Els seus registres es sincronitzaran  directament en la nostra  aplicació Sage .


La nostra empresa busca contínuament  desenvolupar tecnologies que tinguin un  impacte en la seguretat i comoditat dels nostres clients.